ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

NXT 20/1/2016 : Νικητές οι πιθανοί διεκδικητές!

Μία εβδομάδα πριν το πολυαναμενόμενο triple threat ματς, μεταξύ Sami Zayn, Baron Corbin και Samoa Joe που θα καθορίσει τον πρώτο διεκδικητή για τον τίτλο του NXT είδαμε τους τρεις πιθανούς διεκδικητές να αγωνίζονται σε ξεχωριστούς αγώνες. Επίσης σε αγώνα βρέθηκε η NXT πρωταθλήτρια.

Στην πρώτη αναμέτρηση ο Sami Zayn αγωνίστηκε με ένα από τα τέσσερα μέλη των "Social Outcasts", τον Adam Rose. Ο Rose δυσκόλεψε τον πρώην NXT πρωταθλητή, αλλά έφτασε η στιγμή που ο Zayn πήρε το πάνω χέρι. Στιγμές αργότερα υπέταξε τον αντίπαλό του με το "Koji Clutch".


Θετική εμφάνιση...

...πραγματοποίησε ο θεαματικός Apollo Crews στον αγώνα του με τον Tye Dillinger. Μπορεί να μην βρίσκεται στον triple threat αγώνα που θα καθορίσει τον πρώτο διεκδικητή για τον τίτλο του NXT, αλλά ο Crews συνεχίζει να αναζητά τις νίκες με σκοπό στο μέλλον να έχει ευκαιρία να κατακτήσει το "χρυσό" του NXT. Ο Crews νίκησε τον αντίπαλό του και μετά την λήξη του αγώνα προκάλεσε τον Finn Balor σε αγώνα ένας εναντίον ενός, διότι όπως είπε είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς.


Ο πρωταθλητής δε θα βάλει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση, αλλά δέχτηκε την πρόκληση.

Το μήνυμα του Corbin.

Ο Baron Corbin χαρακτηρίζει τον εαυτό του μελλοντικό NXT πρωταθλητή και σε αυτό το επεισόδιο είχε στόχο να στείλει ένα μήνυμα στους αντιπάλους του στο ερχόμενο triple threat αλλά και στον Finn Balor. Ο "Lone Wolf" αντιμετώπισε τον Rich Swann, τον οποίο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κατάφερε να κερδίσει, κάνοντας ένα ζέσταμα για τον σημαντικό αγώνα του επόμενου επεισοδίου.


Baymella.

Η Bayley και η Carmella είναι καλύτερες φίλες και παρόλο που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο μέλλον για τον γυναικείο τίτλο του NXT, σε αυτό το επεισόδιο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παλέψουν ενάντια στην Alexa Bliss και την Emma. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την Bayley η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στα χτυπήματα των αντιπάλων.


Η "ανθεκτική" πρωταθλήτρια δεν τα παράτησε και βρήκε την ευκαιρία να κάνει tag την Carmella, η οποία κατάφερε να πάρει την νίκη για την ομάδα της αναγκάζοντας την Alexa να κάνει tap out.Η σιγουριά δε του βγήκε σε καλό.

Ο Johnny Gargano εμφανίστηκε σε αυτό το επεισόδιο σίγουρος για το γεγονός ότι μπορεί να νικήσει τον Samoa Joe. Οι δυο τους πάλεψαν στον κύριο αγώνα του σόου. Ο Joe έφτασε πολύ κοντά στο να υπερισχύσει με count out, αλλά ο Gargano κατάφερε να επιστρέψει στο ring το τελευταίο δευτερόλεπτο.


Η τύχη δε χαμογέλασε στον Gargano αφού λίγο αργότερα δέχτηκε μία γονατιά από τον Joe, ο οποίος αποτελείωσε τον αντίπαλό του "κλειδώνοντας" τον στο "Coquina Clutch".Αποτελέσματα NXT 20/1/2016 : 

- Ο Sami Zayn νίκησε τον Adam Rose.
- Ο Apollo Crews κέρδισε τον Tye Dillinger.
- Ο Baron Corbin επικράτησε του Rich Swann.
- Οι Bayley και Carmella νίκησαν τις Alexa Bliss και Emma.
- Ο Samoa Joe υπέταξε τον Johnny Gargano.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο :


Item Reviewed: NXT 20/1/2016 : Νικητές οι πιθανοί διεκδικητές! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top