ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

NXT 27/1/2016 : Και ο πρώτος διεκδικητής είναι ο...

Σε αυτό το επεισόδιο του NXT είχε ανακοινωθεί πως θα πάρει θέση το triple threat μεταξύ Sami Zayn, Samoa Joe και Baron Corbin για να αποφασιστεί ποιος θα αντιμετωπίσει τον Finn Balor για τον τίτλο του NXT. Η αναμέτρηση έγινε, αλλά το φινάλε ήταν επεισοδιακό.

Το σόου ξεκίνησε με μία πολύ δυνατή ομαδική μάχη, όπου οι Blake & Murphy αντιμετώπισαν τους "American Alpha", οι οποίοι είναι επίσης γνωστοί ως Jordan & Gable. Στην αρχή του αγώνα οι πρώην ομαδικοί πρωταθλητές του  ΝΧΤ είχαν απομονώσει τον Jordan, γεγονός που δεν διήρκεσε για πολύ αφού ο αθλητικός wrestler πήρε το πάνω χέρι και αργότερα έκανε το tag στον Gable.


Ο Gable τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι που δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο από τον Murphy. Έπειτα το γόνατο του Gable έγινε στόχος και δέχτηκε χτύπημα ακόμα και από την Alexa Bliss. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Jordan και ο Gable πήραν την νίκη και πλέον έχουν υπερισχύσει ενάντια σε τρεις ομάδες που κάποτε κράτησαν τις ομαδικές ζώνες του NXT, τους Blake & Murphy, την "Ascension" και τους "Vaudevillains".


Στόχος ο γυναικείος τίτλος.

Μπορεί η Nia Jax να μην κατάφερε να νικήσει το γυναικείο Battle Royal πριν δύο εβδομάδες και να γίνει πρώτη διεκδικήτρια για τον τίτλο της Bayley, αλλά και πάλι έχει ως στόχο της τον τίτλο αυτό. Στο επεισόδιο αγωνίστηκε ενάντια στην Liv Morgan την οποία αποτελείωσε εύκολα με ένα "leg drop".


Επιστροφή!

Ο Alex Riley βρισκόταν εκτός δράσης από τον Απρίλιο του 2015, εξαιτίας εγχείρησης που έκανε στο γόνατο, αλλά επιτέλους μετά από σχεδόν ένα χρόνο ανάρρωσε πλήρως και επέστρεψε στα ring. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Bull Dempsey και ήταν εντυπωσιακός στον αγώνα έχοντας ξεκάθαρη υπεροχή. Ο Riley δεν απέσπασε μόνο τα συνθήματα του κοινού, αλλά και την νίκη.


Άλλη μία νίκη.

Σε άλλη μία αναμέτρηση κατάφερε να επικρατήσει ο μυστηριώδης Elias Samson. Αυτήν την φορά κέρδισε τον John Skyler με ένα "swinging neckbreaker"....κανένας!

Κι όμως, ο triple threat αγώνας δεν ξεκαθάρισε τον πρώτο διεκδικητή για τον τίτλο του NXT. Οι Sami Zayn, Samoa Joe και Baron Corbin αγωνίστηκαν κανονικά αλλά το φινάλε ήταν αμφισβητούμενο. Αρχικά ο Joe συμμάχησε με τον Corbin ενάντια στον συμμετέχοντα του φετινού Royal Rumble ματς. Ωστόσο, ο "Lone Wolf" επιτέθηκε στον Joe διαλύοντας αυτή την προσωρινή συμμαχία.


Λίγο αργότερα ο αγώνας μεταφέρθηκε εκτός ring και ο Samoa Joe πέταξε τον Zayn πάνω στα σκαλιά. Ο Zayn δέχτηκε πολλά χτυπήματα, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Μάλιστα όταν επέστρεψαν στον ring "κλείδωσε" τον Corbin στο "Sharpshooter". Ο Corbin ήταν έτοιμος να παραιτηθεί, αλλά έσφιξε τα δόντια και δεν το έκανε, μέχρι που τον "κλείδωσε" και ο Joe σε ένα "crossface".


Ο "Lone Wolf" δεν άντεξε δύο λαβές ταυτόχρονα και έκανε tap out. Το τελείωμα έβγαλε δύο από τα τρία άτομα στην κορυφή, γεγονός που ανάγκασε τον William Regal να εμφανιστεί. Ο Regal δήλωσε πως θα χρειαστεί να μελετήσει το replay των τελευταίων στιγμών του αγώνα για να ανακοινώσει ποιος τελικά θα είναι ο πρώτος διεκδικητής. Έτσι το επεισόδιο τελείωσε χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ο επόμενος αντίπαλος του Balor.Αποτελέσματα NXT 27/1/2016 :

- Οι Jordan και Gable νίκησαν τους Blake και Murphy.
- Η Nia Jax κατατρόπωσε την Liv Morgan.
- Ο Alex Riley κέρδισε τον Bull Dempsey.
- Ο Elias Samson επικράτησε του John Skyler.
- Οι Samoa Joe και Sami Zayn υπέταξαν ταυτόχρονα τον Baron Corbin. Δεν ανακηρύχθηκε νικητής.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο :


Item Reviewed: NXT 27/1/2016 : Και ο πρώτος διεκδικητής είναι ο... Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top