ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Σταματάει οριστικά ο Pacquiao, δε παίζει με Mayweather!

Όταν τον είχαμε ρωτήσει αν θα αγωνιστεί ξανά με τον Floyd Mayweather, μας είχε απαντήσει... «Hopefully... 2016! The Rematch!». Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δε θα συμβεί ποτέ.

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Pacquiao, θα δώσει την τελευταία του παράσταση στο ring τον ερχόμενο Απρίλη και συγκεκριμένα στις 9 του μηνός κόντρα στον Timothy Bradley. Ο Φιλιππινέζος σταρ του μποξ έκανε τις σχετικές δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του.

Το ROP είχε συναντήσει τον Pacman πέρυσι τον Νοέμβρη. Η εντύπωση που μας είχαν δώσει οι κοντινοί του άνθρωποι, αλλά ακόμη και ο ίδιος, ήταν πως θα πραγματοποιηθεί το May - Pac II.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Σταματάει οριστικά ο Pacquiao, δε παίζει με Mayweather! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top