ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Paul Heyman: «Θα κέρδιζε ο Reigns αν δεν υπήρχε ο Lesnar»

Τηλεφωνική συνέντευξη παραχώρησε χθες (22/1) ο Paul Heyman στον Scott Stanford του WWE και τα βασικά θέματα για τα οποία μίλησαν ήταν το Royal Rumble και η ένταξη του Sting στο WWE Hall of Fame.


Σχετικά με το φινάλε του τελευταίου Monday Night RAW, στο οποίο η Wyatt Family επιτέθηκε στον Brock Lesnar, ο Heyman τόνισε ότι το πιο πιθανό είναι ότι και στο Royal Rumble κάποιος θα επιτεθεί στον Brock, όμως μετά θα πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες.

Για τον Roman Reigns, ο Heyman τον χαρακτήρισε αξιόλογο και σκληρό σαν πρωταθλητή και μάλιστα υπογράμμισε ότι εκείνος θα κέρδιζε το Rumble αν δεν υπήρχε βέβαια ο Brock Lesnar.


Για τον Sting και την είσοδο του στο Hall of Fame του WWE, ο πρώην ιδιοκτήτης του ECW σημείωσε ότι ο Sting δεν πέτυχε κάτι το αξιόλογο στο WWE, ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της εταιρίας εκτιμούν την συνεισφορά ενός παλαιστή που μεγαλούργησε σε άλλα promotions.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Paul Heyman: «Θα κέρδιζε ο Reigns αν δεν υπήρχε ο Lesnar» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top