ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Κυκλοφόρησε το poster του Fastlane


Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Fastlane, το οποίο αποτελεί την τελευταία ''στάση'' πριν την WrestleMania 32 που βρίσκεται προ των πυλών.


Το επερχόμενο PPV πρόκειται να λάβει χώρα στο Quicken Loans Arena που βρίσκεται στο Cleveland του Ohio και αποτελεί την έδρα των φιναλίστ των περσινών τελικών του NBA, Cleveland Cavaliers.

Η αναμέτρηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του WWE και αναμένεται να κλέψει την παράσταση, είναι το Triple Threat ανάμεσα στους Brock Lesnar, Roman Reigns και Dean Ambrose, από το οποίο θα προκύψει το main event της φετινής WrestleMania. Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του RAW της προηγούμενης εβδομάδας, ο παλαιστής που θα καταφέρει να αναδειχτεί νικητής, θα αποκτήσει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον Triple H στη WrestleMania για το WWE World Heavyweight championship.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα του επικείμενου PPV, όπου απεικονίζεται ο ηγέτης της League of Nations και πρώην πρωταθλητής του WWE, Sheamus. Δείτε την παρακάτω:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sheamus (@wwesheamus) στις

Item Reviewed: Κυκλοφόρησε το poster του Fastlane Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top