ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Γιατί σταμάτησε να δέχεται push ο Breeze;

Παρά το εμφατικό ντεμπούτο του στο κυρίως roster του WWE, ο Tyler Breeze έχει σταματήσει να δέχεται το push που δεχόταν τον πρώτο καιρό και η παρουσία του γίνεται ολοένα και περισσότερο ανεπαίσθητη στα εβδομαδιαία shows του WWE. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Wrestlezone.com, ο προβιβασμός του Breeze στο κυρίως roster του κορυφαίου promotion έγινε έπειτα από εισήγηση και προτροπή του Triple H, αλλά και με την συγκατάθεση φυσικά του Vince McMahon.

Ο ''Hunter'' έβλεπε στον Breeze έναν καλό heel που θα εμφανιζόταν ως αντίπαλο δέος του Dolph Ziggler, μιας και το στυλ των δύο Superstars μοιάζει πολύ. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο έγινε το feud ανάμεσα στον Breeze και στον Ziggler.

Ωστόσο, όπως φάνηκε εκ των πραγμάτων το gimmick του αποκαλούμενου ''Prince Pretty'' δεν κατάφερε να βρει την απήχηση που είχε στο NXT, καθώς ο κόσμος παραμένει αδιάφορος και δεν δείχνει να συγκινείται ιδιαίτερα από την παρουσία του Αμερικανού Superstar. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους ιθύνοντες του WWE να σταματήσουν το push και να εγκαταλείψουν την όλη προσπάθεια. Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για τον Breeze, ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν διάφορες αλλαγές στο μέλλον.  

Item Reviewed: Γιατί σταμάτησε να δέχεται push ο Breeze; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top