ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Randy Orton: «Δεν χρειάζομαι επέμβαση στον αυχένα»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram αποφάσισε να ενημερώσει ο Randy Orton τους fans του WWE για την κατάσταση της υγείας του και τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Ο Orton τόνισε πως η ανάρρωση από την χειρουργική επέμβαση στον ώμο πάει καλά και πως αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση. Υπογράμμισε πως δεν θα πραγματοποιήσει επέμβαση στον αυχένα όπως είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Εδώ τα όσα έγραψε:

"Πολλοί νομίζουν ότι χρειάζομαι επέμβαση στον αυχένα. Άκουσα πριν εβδομάδες ότι ο Dave Meltzer το επιβεβαίωσε. Δεν ακολουθώ τα κουτσομπολιά και έτσι δεν του έδωσα σημασία. Η κατάσταση πάει καλύτερα απ'όσο περιμέναμε και θα επιστρέχω σύντομα. Σχετικά με τον αυχένα μου, δεν χρειάζομαι χειρουργείο. Να θυμάστε, αν δεν ακούσετε κάτι στο WWE.com, να προσέχετε οτιδήποτε σχετίζεται με το pro wrestling.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Randy Orton: «Δεν χρειάζομαι επέμβαση στον αυχένα» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top