ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Στο αυριανό RAW ο Brock Lesnar

Ο Brock Lesnar μαζί με τον Paul Heyman θα δώσει κανονικά το παρών στο αυριανό Monday Night RAW στο Birmingham της Alabama.


Όπως είναι ήδη γνωστό, ο "Beast Incarnate" θα συμμετέχει στο triple threat main event του Fastlane και θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Dean Ambrose και Roman Reigns. Ωστόσο, ο Lesnar έχει ακόμη «ανοικτούς λογαριασμούς» με τον Bray Wyatt και την Wyatt Family γενικότερα, επομένως κανείς δεν θα είναι ασφαλής όταν ο Brock εμφανιστεί στην αρένα.

Εδώ το teaser του WWE για το αυριανό show:

"Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του στο Royal Rumble από την Wyatt Family, o Brock Lesnar έμαθε ότι θα αγωνιστεί στο Fastlane σε Triple Threat ματς με αντιπάλους τους Roman Reigns και Dean Ambrose. Ο νικητής θα συναντήσει τον Triple H στην Wrestlemania για το WWE World Heavywheight Championship.

Ο Lesnar δεν έχει καλή διάθεση μετά την ήττα του στο Royal Rumble και ανυπομονεί να μετατρέψει το Birmingham σε Suplex City. Ποιοι θα βρεθούν στον δρόμο του; Ο Bray Wyatt και οι ακόλουθοι του ή οι αντίπαλοι του στο Fastlane; Το σίγουρο είναι ότι ο Brock Lesnar θα πονέσει κάποιον στο RAW".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Στο αυριανό RAW ο Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top