ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Γιατί έλειπε από το RAW ο Rusev;

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για την απουσία του Rusev από το χθεσινό (11/1) Monday Night RAW. 


Χαρακτηριστικό ήταν ο Alberto Del Rio αντιμετώπισε τον Kalisto σε αγώνα για το U.S Championship και κανένα μέλος της League of Nations δεν ήταν στο πλευρό του. Ο Μεξικανός μάλιστα έχασε τον τίτλο του και κανείς εκ των «συνεργατών» του δεν τον βοήθησε.

Ο Sheamus είχε νωρίτερα αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose, ενώ ο Barrett δεν έδωσε καθόλου το παρών στο show. Ωστόσο, για τον Rusev υπάρχει δικαιολογία και αυτή βέβαια δεν είναι αλλή από έναν ακόμη τραυματισμό για WWE Superstar!

Αυτή τη φορά όμως ευτυχώς ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και ο Βούλγαρος παλαιστής θα έχει επιστρέψει πριν το Royal Rumble. Μάλιστα, ο Rusev μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ενημέρωσε τον Kalisto ότι θα επιστρέψει σύντομα για να του πάρει τον τίτλο που μόλις κατέκτησε.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Γιατί έλειπε από το RAW ο Rusev; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top