ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση ringsofpain.gr για Παναγιώτη Στρουμπούλη!


Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, όπως λέει ένα ρητό, το ringsofpain.gr απαντά στον Παναγιώτη Στρουμπούλη με την παρακάτω ανακοίνωση.

«Η Χριστίνα Καμπούρη δεν είναι δημοσιογράφος, δεν σπουδάζει καν αυτό το αντικείμενο. Της ανατέθηκε το θέμα να εκφράσει την άποψη της για τους κύριους αγώνες του Cage Survivor και πράγματι η τοποθέτηση της ήταν κατακριτέα. Η κακή διατύπωση της σκέψης της Χριστίνας που είχε στο μυαλό της, προκάλεσε (και δικαίως) αυτόν τον ντόρο.»

«Επιπροσθέτως, όντας φανατικοί υποστηρικτές των μαχητικών αθλημάτων, ποτέ μας δεν επιχειρήσαμε να μειώσουμε κάποιον αθλητή στα μάτια του κόσμου. Μάλιστα, σεβόμαστε όλους τους αθλητές που κοπιάζουν για να μας προσφέρουν το θέαμα που παρακολουθούμε.»

«Ο Παναγιώτης Στρουμπούλης έχει κάθε δίκαιο να παραπονιέται για τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο. Ήταν λάθος... απειρίας, καθώς η Χριστίνα είναι καινούργια στον χώρο και τώρα μαθαίνει. Είναι ενθουσιασμένη με τον χώρο γενικά των μαχητικών αθλημάτων και φιλοδοξούμε ότι θα προσφέρει πολλά στη συνέχεια.»

«Το ringsofpain.gr αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στα 4,5 χρόνια λειτουργίας του μια τέτοια περίπτωση και είμαστε σίγουροι πως κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί. Απολογούμαστε δημόσια στον Παναγιώτη Στρουμπούλη και τον συγχαίρουμε για την χθεσινή επικράτεια του, σβήνοντας τα κακώς κείμενα που γράφτηκαν την χθεσινή βραδιά.»

«Το ringsofpain.gr προχώρησε στην λύση της συνεργασίας του με την Χριστίνα Καμπούρη. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια.»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ανακοίνωση ringsofpain.gr για Παναγιώτη Στρουμπούλη! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top