ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Τι θα κάνει ο Rock στη WrestleMania;

Όπως σας ενημερώσαμε τις προάλλες, το WWE ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παρουσία του θρυλικού Rock στη φετινή WrestleMania που βρίσκεται προ των πυλών. 


Για την ώρα όμως δεν έχουν δοθεί περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα κάνει ο Rock στο φετινό event, και παραμένει άγνωστο αν ο πολυπρωταθλητής του WWE θα συμμετάσχει σε κάποιο ματς, ή απλά θα αρκεστεί σε άλλο, μη αγωνιστικό ρόλο.

Από τη λήξη της περυσινής 'Mania κυκλοφορούν διαρκώς φήμες που θέλουν τον ''Brahma Bull'' να τίθεται αντιμέτωπος στο φετινό show με τον επικεφαλής της Authority, Triple H, αλλά όπως όλα δείχνουν αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο αγώνας αυτός δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Rock.

Σε περίπτωση που οι ιθύνοντες του κορυφαίου promotion αποφασίσουν να βάλουν τον Rock σε κάποια αναμέτρηση, οι εμφανίσεις του βετεράνου παλαιστή στα επεισόδια του RAW πριν τη WrestleMania θα είναι ελάχιστες, εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος και των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει. 

Item Reviewed: Τι θα κάνει ο Rock στη WrestleMania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top