ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

ROH 13/1/2016: Αλλαγές στο House Of Truth


Παρελθόν από το House Of Truth αποτελεί ο Donoan Daijak μετά τον τσακωμό του με τον Truth Martini. Σπουδαία νίκη για τον Dalton Castle στο main event, ορίστηκε αγώνας ανάμεσα σε Kingdom, reDRagon και Young Bucks.

Ο πρώτος αγώνας του επεισοδίου ήταν tag team. Οι πρώτοι διεκδικητές All Night Express κέρδισαν τους Roppongi Vice αφού ο Kenny King εκμεταλλεύτηκε ένα μπέρδεμα και έκανε roll up στον Trent Barretta για τη νίκη.

Το Kingdom εμφανίστηκε για να κάνει τον απολογισμό του Final Battle. Οι reDRagon και οι Young Bucks μπλέχτηκαν στη συζήτηση με αποτέλεσμα να κανονιστεί αγώνας μεταξύ τους για την επόμενη εβδομάδα.

Οι Donovan Daijak και J Diesel ηττήθηκαν από τους War Machine με τον Daijak να παραβλέπει τις οδηγίες του Trith Martini. Ο αρχηγός του House Of Truth τον αποκάλεσε τον αδύναμο κρίκο της φατρίας μετά τον αγώνα και προκάλεσε την οργή του Daijak και την αποχώρησή του από το House Of Truth.

Στο main event o Dalton Castle πήρε μια σημαντική νίκη αφού ξεπέρασε το εμπόδιο των Matt Sydal, Jay Briscoe και Moose σε Four Corner Survival Match.

Αποτελέσματα ROH 13/1/2016:

- Οι All Night Express κέρδισαν τους Roppongi Vice
- Οι War Machine κέρδισαν τους Donovan Daijak & J Diesel
- O Dalton Castle κέρδισε τους Matt Sydal, Jay Briscoe & Moose

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 13/1/2016: Αλλαγές στο House Of Truth Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top