ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

ROH 20/1/2016: Πόλεμος στη Philadelphia

Οι Young Bucks, οι reDRagon και το Kingdom έδωσαν μια δυνατή μάχη στο main event του επεισοδίου στη Philadelphia με νικητές τους πρώτους. Αποβλήθηκε ο Christopher Daniels.

Ο πρώτος αγώνας ήταν ανάμεσα στους Addiction και τους ACH & Alex Shelley με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη και να επιτίθενται στον Alex Shelley μετά τον αγώνα, με αποτέλεσμα ο Nigel McGuinnes να αποβάλει τον Christopher Daniels από τα ρινγκ του ROH.

O Adam Page ηττήθηκε από τον Mark Briscoe. Στη συνέχεια ο BJ Whtimer κάλεσε στο ρινγκ τον Mr. Wrestling #3, κατηγορώντας τον πως είναι ο Steve Corino κρυμμένος πίσω από μια μάσκα. Φυσικά αυτός αρνήθηκε τις κατηγορίες και επέστρεψε στο σχολιασμό του show.

O Silas Young εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το Final Battle και χαρακτήρισε τα συμβάντα που έγιναν εκεί μια απογοήτευση. Κάλεσε τα αγόρια να πάρουν πίσω την απόφασή τους και να επιστρέψουν σε αυτόν.

Οι Young Bucks επιτέθηκαν στους reDRagon την ώρα της εισόδου τους για το Philly Street Fight ενώ οι Mike Bennett και Adam Cole βρισκόντουσαν ήδη στο ρινγκ. Στο τέλος πήραν και τη νίκη έχοντας τη βοήθεια του AJ Styles, ενώ επιτέθηκαν ακόμα και στη Maria Kannelis.

Αποτελέσματα ROH 20/1/2016:

- Οι Addiction κέρδισαν τους ACH & Alex Shelley
- O Mark Briscoe κέρδισε τον Adam Page
- Οι Young Bucks κέρδισαν τους reDRagon και Kingdom (Adam Cole & Mike Bennett)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 20/1/2016: Πόλεμος στη Philadelphia Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top