ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

ROH 27/1/2016: Διπλή πρόκληση για τον Jay Lethal

Το main event του PPV για τη 14η επέτειο του Ring Of Honor ανακοινώθηκε με τον Jay Lethal να αντιμετωπίζει τους Adam Cole και Kyle O'Reilly για το ROH World Championship. Επίσης οι Briscoe Brothers θα αντιμετωπίσουν τους Michael Elgin και Tanahashi. Κέρδισε Moose και Elgin ο Jay Briscoe, ξεκίνησε το Top Prospect Tournament.


Ο Brian Fury και ο Shaheem Ali βρέθηκαν αντιμέτωποι στον πρώτο αγώνα του Top Prospect Tournament. Νικητής ο πρώτος που χρησιμοποίησε το διαιτητή για να ξεγελάσει τον αντίπαλό του.

Ο Cheeseburger αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ηττήθηκε από τον Cedric Alexander. O Alexander του επιτέθηκε μετά τη λήξη του αγώνα και ο Jonathan Gresham ήρθε να σώσει τον μικρόσωμο παλαιστή. Αμέσως ορίστηκε αγώνας μεταξύ του Alexander και του Gresham, ο οποίος έληξε με DQ αφού η Veda Scott επιτέθηκε στον Gresham. Στη συνέχεια ο Alexander επιτέθηκε στον αντίπαλό του πριν τον σταματήσουν οι διαιτητές.

Ο Nigel McGuinness βρέθηκε στο ρινγκ μαζί με το House Of Truth για να ανακοινώσει τον αντίπαλο του Jay Lethal στο ROH 14th Anniversary. Τελικά, ανακοίνωσε πως ο πρωταθλητής θα υπερασπιστεί τον τίτλο του σε triple threat κόντρα στους Adam Cole και Kyle O'Reilly. Επίσης ανακοίνωσε για την επόμενη εβδομάδα πως οι Lethal και Cole θα συμμαχήσουν εναντίον των reDRagon.

Στο main event οι Jay Briscoe, Moose και Michael Elgin βρέθηκαν αντιμέτωποι, με νικητή τον πρώτο. Στη συνέχεια ο Michael Elgin και οι Briscoe Brothers συμφώνησαν σε tag team αγώνα στο ROH 14th Anniversary, με παρτενέρ του Elgin τον Tanahashi.

Αποτελέσματα ROH 27/1/2016:

- Ο Brian Fury κέρδισε τον Shaheem Ali
- O Cedric Alexander κέρδισε τον Cheeseburger
- O Jonathan Gresham κέρδισε τον Cedric Alexander με DQ
- O Jay Briscoe κέρδισε τους Moose και Michael Elgin


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 27/1/2016: Διπλή πρόκληση για τον Jay Lethal Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top