ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

ROH 6/1/2016: Επιβλητικός ο Michael Elgin

O Michael Elgin κέρδισε τον Donovan Daijak στο main event του επεισοδίου υπό το βλέμμα του Jay Lethal. Ήττα σοκ για τον Cedric Alexander, ζήτησε εξηγήσεις από τον Roderick Strong ο Bobby Fish.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με την υπεράσπιση του ROH TV Title του Roderick Strong σε Open Challenge. O Stevie Richards ήταν αυτός που απάντησε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Bobby Fish ο οποίος κάλεσε τον Strong να παραδεχτεί ότι έκανε tap out στο Final Battle. O πρωταθλητής δεν το παραδέχτηκε και αποκάλεσε loser τον Fish.

Μετά τα συμβάντα του Final Battle o Caprice Coleman και ο Will Ferrara έλυσαν τις διαφορές τους σε No DQ Match. Νικητής αναδείχθηκε ο Coleman αφού πέρασε τον αντίπαλό του από τραπέζι.

Ο Cedric Alexander έπεσε θύμα έκπληξης αφού ηττήθηκε από τον πρωτοεμφανιζόμενο Jonathan Gresham ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την επιδεικτική συμπεριφορά του αντιπάλου του και έκανε το roll up για τη νίκη.

Στο main event ο Michael Elgin αντιμετώπισε στο main event τον Donovan Daijak του House Of Truth υπό το βλέμμα του Jay Lethal και πήρε τη νίκη. Μετά είχε staredown με τον πρωταθλητή (το επεισόδιο είχε προβληθεί στο ένα από τα δύο κανάλια που προβάλλουν το ROH πριν τη διεξαγωγή του Wrestle Kingdom 10).

Αποτελέσματα ROH 6/1/2016:

- Ο Roderick Strong κέρδισε τον Stevie Richards (παρέμεινε ROH TV Champion)
- O Caprice Coleman κέρδισε τον Will Ferrara
- O Jonathan Gresham κέρδισε τον Cedric Alexander
- O Michael Elgin κέρδισε τον Donovan Daijak

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 6/1/2016: Επιβλητικός ο Michael Elgin Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top