ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Roman Reigns-Triple H στο Main Event της Wrestlemania 32;

Η περίοδος αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη στην ιστορία του WWE λόγω των πολλών τραυματισμών σημαντικών Superstars της εταιρίας.


Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν με τον τραυματισμό του Sting και συνεχίστηκαν με τους Seth Rollins και Randy Orton. Σαν κερασάκι στη  τούρτα ήρθε να προστεθεί το πρόβλημα του John Cena, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του μένει εκτός Wrestlemania.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τα αρχικά σχέδια της εταιρίας ήθελαν τον Triple H να αντιμετώπιζει έναν εκ των Rollins-Rock και τον John Cena να αγωνίζεται με τον Undertaker. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί εξαιτίας των τραυματισμών που αναφέρθηκαν, αλλά και της μη συμμετοχής του Rock (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) σε κάποιο ματς λόγω του συμβολαίου του με την εταιρία παραγωγής της νέας του ταινίας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί ακόμη οι αντίπαλοι των Undertaker και Brock Lesnar, ενώ τελευταίο σενάριο που προέκυψε είναι εκείνο που θέλει τον Roman Reigns να αντιμετωπίζει τελικά στο main event της Wrestlemania τον Triple H.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείσουμε κάποια μεγάλη έκπληξη. Οι ιθύνοντες του WWE σίγουρα θα προσεγγίσουν κάποιο μεγάλο όνομα καθώς πρόκειται για το σημαντικότερο event της χρονιάς και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν αυτό να αποδειχθεί μία μεγάλη απογοήτευση.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Roman Reigns-Triple H στο Main Event της Wrestlemania 32; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top