ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Roman Reigns: «Θα πρέπει να με βγάλουν νοκ-άουτ για να με νικήσουν»

Σε πολύ λίγες μέρες ο Roman Reigns θα υπερασπιστεί το WWE World Heavywheight Championship στο Royal Rumble ματς και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο DC101 στα πλαίσια της προώθησης του μεγάλου event.
 

 Για το πως νιώθει που είναι πρωταθλητής:


"Είναι όνειρο, είναι μεγάλη τιμή. Έχει μεγάλη ευθύνη και αυτό είναι καλό γιατί σε βοηθά να εξελιχθείς και δίνει νόημα στις προσπάθειες σου. Αφού το κυνήγησα τόσο καιρό, το έχω στον ώμο μου, τώρα πρέπει να το πάω στο επόμενο επίπεδο. Πρέπει να φτάσω σε όρια που δεν ήξερα ότι μπορούσα να αγγίξω".


Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στην υπεράσπιση του τίτλου στο Royal Rumble ματς:
"Δεν θα τεθώ αντιμέτωπος μόνος με έναν αντίπαλο, αλλά με 29, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι δικό μου. Δεν πρόκειται να είμαι ο μεγάλος χαμένος, θα πρέπει να με βγάλουν νοκ-άουτ και να με σύρουν εκτός ρινγκ".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Roman Reigns: «Θα πρέπει να με βγάλουν νοκ-άουτ για να με νικήσουν» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top