ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Η καυτή... Ronda Rousey!

Η Ronda Rousey φροντίζει να τραβάει πάντα τα βλέμματα πάνω της με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αυτή τη φορά μπορεί όχι με κάποια σπουδαία νίκη αλλά με μια ωραία φωτογράφιση.

Είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο είδος της. Ωστόσο το 2015 για εκείνη δεν έκλεισε και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς γνώρισε μια ήττα-σοκ για εκείνη από την Holly Holm.

Τα πράγματα ωστόσο το 2016 φαίνεται να έχουν αλλάξει για εκείνη και να οδεύουν προς το καλύτερο. Γιατί το λέμε αυτό; Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν αφορά κάποια αγωνιστική επιτυχία της, αλλά δύο άλλες επιτυχίες της Αμερικανίδας μαχήτριας. Η Ronda αρχικά θα παρουσιάσει το Saturday Night Live, κάτι που αποτελεί μεγάλη είδηση.

Τέλος, η πιο «ζουμερή» επιτυχία της αφορά τον φωτογραφικό φακό, εκεί που αποφάσισε να ξεσηκώσει τον ανδρικό πληθυσμό. Συγκεκριμένα η Ronda Rousey θα εμφανιστεί με το μαγιό της στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated. Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία που κυκλοφόρησε, σίγουρα θα κάψει καρδιές και θα μοιράσει εγκεφαλικά!

Δείτε πιο αναλυτικά την φωτογραφία:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mj_day στις

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η καυτή... Ronda Rousey! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top