ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Καμενίτσα στο ROP: «Πρώτα μάχη, μετά θα τα πιούμε με τα σπασμένα μας μούτρα!»


Στο Cage Survivor "New Blood 2" που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή θα υπάρχει και άρωμα γυναίκας. Διαβάστε τι δήλωσε στο ROP η επαγγελματίας MMA μαχήτρια Χριστίνα Καμενίτσα ενόψει της διοργάνωσης που θα συμμετέχει απέναντι στη Μαριάνθη Σαμούχου.

Πείτε μας δύο λόγια για την αγωνιστική σας κατάσταση:

Με τους δασκάλους μου Σάββα Καρυπίδη και Άντρεα Ταρρα δούλεψα πολλές ώρες και καταφέραμε να είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ευτυχώς δεν υπήρχε και ο παραμικρός τραυματισμός.


Δώστε μας ένα σχόλιο για την αντίπαλο σας:

Η Μαριάνθη είναι φιλαράκι μου,την σέβομαι σε όλα τα επίπεδα και ακόμα πιο πολύ για αυτό που κάνει, είναι μια φοβερή super (ΜΜΑ)μα!!! Παρόλα αυτά είμαστε και οι δυο επαγγελματίες και θα το δούμε και έτσι, ας κερδίσει η καλύτερη και ύστερα θα πάμε να τα πιούμε μαζί με τα σπασμένα μας μούτρα !!!


Τι να περιμένει από εσάς ο κόσμος στους αγώνες;

Μπορεί να μην κατέληξα φέτος πρώτη στις διοργανώσεις αλλά χαίρομαι γιατί κέρδισα την πρωτιά στην καρδιά του κόσμου Και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα!!! Ήρθε το 2016..και σε κάθε μου αγώνα θα δίνω ό,τι μπορώ και ό,τι περιμένει ο κόσμος από μένα!!!

Χριστίνα Καμπούρη

Είναι φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Tο ring είναι το αγαπημένο της "στέκι". Κάνει προπονήσεις στο Muay Thai και γράφει στο ringsofpain.gr. Τελευταία μάλιστα σκέφτεται να ακολουθήσει την πορεία που χάραξε η Lilian Garcia. Ακολούθησέ την στο: Facebook και Instagram

Item Reviewed: Καμενίτσα στο ROP: «Πρώτα μάχη, μετά θα τα πιούμε με τα σπασμένα μας μούτρα!» Description: Rating: 5 Reviewed By: Christina Kampouri
Scroll to Top