ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Δημήτρης Χιώτης στο ROP: «Και στους τρεις γύρους, ήμουν ξεκάθαρα μπροστά!»


Το ringsofpain.gr και ο Δημήτρης Δημόπουλος πήρε συνέντευξη από τον Δημήτρη Χιώτη μετά την ήττα του από το παιχνίδι με τον El Brouzini. Συγκεκριμένα του κάναμε δύο ερωτήσεις για τον αγώνα και για την επόμενη μέρα. 

Ο Δημήτρης Χιώτης μίλησε στο ringsofpain.gr και τον Δημήτρη Δημόπουλο για τον αγώνα που έδωσε με τον El Brouzini. Συγκεκριμένα ο Έλληνας αθλητής δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Εμείς του κάναμε δύο ερωτήσεις, μια που αφορούσε τον αγώνα και μια για την επόμενη μέρα. Εκείνος μας απάντησε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ πλέον οφείλει να συνεχίσει παρακάτω.


Δημήτρης Δημόπουλος: «Αρχικά πες μας δύο λόγια για τον αγώνα. Θεωρείς δίκαιο το γεγονός ότι πήγε σε extra round το παιχνίδι;»
 

Δημήτρης Χιώτης: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η απόδοση μου ήταν μέτρια παρόλα αυτά έχω κοντινό βίντεο που στους τρεις γύρους ήμουν ξεκάθαρα μπροστά. Σχεδόν όλες οι επιθέσεις του Ισμαήλ έβρισκαν στην άμυνα. Δέχτηκα πολλά γυριστά χτυπήματα πίσω από το αυτί χωρίς να πτοούν τους διαιτητές και αυτά στο τέλος με κούρασαν».

Δημήτρης Δημόπουλος: «Τι έρχεται στη συνέχεια για σένα;»

Δημήτρης Χιώτης: «Συνεχίζω δυνατά στις 19 Φεβρουαρίου στο FFC με Σέρβο αντίπαλο και μετά αναμένω ρεβάνς».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Δημήτρης Χιώτης στο ROP: «Και στους τρεις γύρους, ήμουν ξεκάθαρα μπροστά!» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top