ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Καλή ιδέα... ένα Royal Rumble 1992!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για μια κίνηση ματ από πλευράς WWE, που μπορεί να φέρει τα πάνω - κάτω στα storylines γύρω από τον WWE World Heavyweight τίτλο που κρατά ο Roman Reigns και να ρίξει φωτιά στο Road to WrestleMania 32.

Ο Roman Reigns παίζει με τον Sheamus στο RAW για τον κορυφαίο τίτλο της εταιρείας, με τον Vince McMahon να εκτελεί χρέη διαιτητή. Ο Reigns κερδίζει με κάποιον τρόπο τον συγκεκριμένο αγώνα και ο ''Chairman'' του WWE ανακοινώνει πως ο άλλοτε Powerhouse της Shield θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε ένα 30 Man Royal Rumble Match στο ομώνυμο pay per view.

Κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα έχει οριστεί contender για την WrestleMania 32 και το Fastlane 2016 θα αποκτήσει τρελό ενδιαφέρον!

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Καλή ιδέα... ένα Royal Rumble 1992! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top