ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Royal Rumble: Φινάλε ανάλογο με εκείνο του 1994;

Την Κυριακή ο Roman Reigns θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Royal Rumble ματς. Οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι με το μέρος του, όμως εκείνος έχει αποδείξει την ικανοτητα του να ξεπερνά τις δυσκολίες.
 

Θα έλεγε κανείς ότι τα δύο σενάρια για το Royal Rumble είναι τα εξής: Πρώτον: Να κερδίσει ο Roman και να κρατήσει την ζώνη του. Και δεύτερον: Να κερδίσει κάποιος άλλος, είτε αυτός είναι ο Lesnar, ο Triple H ή οποιοσδήποτε άλλος και να έχουμε νέο πρωταθλητή. Υπάρχει όμως και τρίτο σενάριο.


Υπάρχει η σκέψη στους ιθύνοντες του WWE να επαναληφθεί το αμφιλεγόμενο φινάλε του Royal Rumble ματς του 1994. Να έχουμε ταυτόχρονη αποχωρήση των δύο τελευταίων παλαιστών που θα έχουν αντέξει στο Rumble και ο αγώνας να λήξει ουσιαστικά με δύο νικητές.


Οι δύο αυτοί νικητές στην περίπτωση μας θα μπορούσαν εύκολα να είναι οι Reigns-Lesnar. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ίσως βλέπαμε αναμέτρηση μεταξύ των δύο στο Fastlane για τον τίτλο, με τον νικητή να συγκρούεται με τον Triple H στο main event της Wrestlemania.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Royal Rumble: Φινάλε ανάλογο με εκείνο του 1994; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top