ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Royal Rumble 2016: The Authority always wins

Το δυνατό χαρτί για το τέλος φύλαγε η Authority με τον Triple H να μπαίνει τελευταίος στο Royal Rumble Match και να παίρνει τον παγκόσμιο τίτλο για 14η φορά. Τράνταξε το στάδιο με το ντεμπούτο του ο AJ Styles. Με τον Brock Lesnar τα έβαλε η Wyatt Family. Επέστρεψε η Sasha Banks και πάει για το Divas Championship, νέος US Champion o Kalisto, ματσάρα από Dean Ambrose και Kevin Owens.

Kick Off:

Από το πουθενά η αταίριαστη ομάδα των Jack Swagger και Mark Henry κέρδισε τους Darren Young & Damien Sandow, The Dudley Boyz και Ascension για να κερδίσουν μια θέση στο Royal Rumble Match.

PPV:

Ο Dean Ambrose και ο Kevin Owens μας έβαλαν με τον καλύτερο τρόπο στο κλίμα του Royal Rumble προσφέροντας ένα τρομερό Last Man Stanging Match. Νικητής αναδείχθηκε ο Ambrose περνώντας τον Owens μέσα από δύο τραπέζια.


Ακολούθησε η αναμέτρηση για τα WWE Tag Team Championships. O Xavier Woods παρουσίασε τη νέα του τρομπέτα και οι Big E και Kofi Kingston έκαναν καλά τη δουλειά τους στο ρινγκ για να κάμψουν την αντίσταση των Usos.


Τον τίτλο United States επανέκτησε ο Kalisto αφού κέρδισε για δεύτερη φορά τον Alberto Del Rio, ο οποίος δεν είχε κανένα μέλος της League Of Nations στο πλευρό του.


Η Charlotte διατήρησε το Divas Championship κόντρα στην Becky Lynch, σε έναν αγώνα που είδαμε μέχρι και τον Ric Flair να φιλάει στο στόμα την Becky. Το ψωμί όμως ήταν μετά όταν η Sasha Banks επέστρεψε για να διακόψει τους πανηγυρισμούς της Charlotte και να επιτεθεί και στις δύο αγωνιζόμενες. Έπειτα, πόζαρε με τον γυναικείο τίτλο.


Πάμε στο κυρίως πιάτο, το Royal Rumble Match. Ο Roman Reigns ξεκίνησε μαζί με τον Rusev, τον οποίο έβγαλε γρήγορα εκτός. Τότε συνέβη ίσως η μεγαλύτερη στιγμή του Rumble, με τον AJ Styles να μπαίνει στο νούμερο 3 και το κοινό να παραληρεί.

Ο "Phenomenal One" αποκλείστηκε αργότερα από τον Kevin Owens. Ο Chris Jericho μπήκε στο νούμερο 6 και έφτασε μέχρι τους πέντε τελευταίους. O Reigns δέχτηκε βάναυση επίθεση από την League Of Nations με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο, χωρίς όμως να έχει αποκλειστεί. Στο νούμερο 20 μπήκε ο Sami Zayn, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Braun Strowman.

Ο Brock Lesnar μπήκε στο νούμερο 23 και κυριαρχούσε απόλυτα μέχρι να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του ολόκληρη η Wyatt Family και να τον βγάλει εκτός. Ο Reigns επέστρεψε την ώρα που έμπαινε ο Sheamus στο νούμερο 29 και τα έβαλε επιτυχημένα με όλη τη League Of Nations.

Στο νούμερο 30 ήρθε η μεγάλη στιγμή της επιστροφής του Triple H, ο οποίος έβγαλε πρώτα τον Reigns από τον αγώνα και στη συνέχεια τον Dean Ambrose, που ήταν ο τελευταίος φιναλίστ. Έτσι, ο "Cerebral Assassin" κατέκτησε τον 14ο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του.


Αποτελέσματα Royal Rumble 2016:

- Οι Mark Henry & Jack Swagger κέρδισαν τους Darren Young & Damien Sandow, The Dudley Boyz και The Ascension
- O Dean Ambrose κέρδισε τον Kevin Owens (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Η New Day κέρδισε τους Usos (παρέμειναν WWE Tag Team Champions)
- O Kalisto κέρδισε τον Alberto Del Rio (νέος United States Champion)
- H Charlotte κέρδισε την Becky Lynch (παρέμεινε Divas Champion)
- O Triple H κέρδισε το Royal Rumble Match (νέος WWE World Heavyweight Champion)

Δείτε το PPV:

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Royal Rumble 2016: The Authority always wins Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top