ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Ούτε σε Royal Rumble, ούτε σε WrestleMania ο Daniel Bryan!

Το WWE ξεκαθάρισε πως ο Daniel Bryan δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την εταιρεία, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον. Το ενδεχόμενο αυτό δεν έχει συζητηθεί ποτέ.

Από την άλλη, όμως, αναφέρεται από το Wrestling Observer πως ο American Dragon δεν έχει γραφτεί σε κάποιο σενάριο ενόψει της WrestleMania 32. Αυτό σημαίνει πως θα λείψει και από το φετινό Royal Rumble, αλλά και την WM.

Ο λόγος είναι ο εξής. Ο Dr. Joseph Maroon δεν επιτρέπει στον Bryan να παλέψει ακόμη. Ο Vince McMahon έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα αφήσει τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του WWE να παλέψει, αν δεν δώσει το πράσινο φως ο γιατρός της εταιρείας.

Αυτήν την στιγμή, ο Bryan το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει. Είτε θα αγωνιστεί, όταν πάρει το «OK», είτε θα αποχωρήσει από το WWE, όταν λήξει το συμβόλαιο του.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ούτε σε Royal Rumble, ούτε σε WrestleMania ο Daniel Bryan! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top