ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Σκέψεις για διπλό νικητή στο Royal Rumble


Οι σεναριογράφοι του WWE φαίνεται πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τον νικητή του φετινού Royal Rumble. Όπως όλα δείχνουν, δύο είναι τα ενδεχόμενα για το ματς που περιμένει ολόκληρος ο wrestling πλανήτης.

Το πρώτο σενάριο είναι απλό. Ο Roman Reigns κερδίζει και το φετινό Royal Rumble και παραμένει πρωταθλητής WWE World Heavyweight.

Το δεύτερο είναι πιο περίπλοκο. Στο τελείωμα του Royal Rumble Match ανακηρύσσονται δύο νικητές. Ο Roman Reigns και ο Brock Lesnar! Την ίδια στιγμή, ανακοινώνεται μεταξύ τους αγώνας στο Fastlane για τον τίτλο.

Αυτό είχε συμβεί το 1994, όταν οι Lex Luger και Bret Hart είχαν ανακηρυχθεί νικητές του Royal Rumble. Θυμηθείτε το παρακάτω:

 https://www.youtube.com/watch?v=k7Mx2fNSqKE

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Σκέψεις για διπλό νικητή στο Royal Rumble Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top