ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Θα δούμε τελικά την "Sister Abigail;"

Πριν από μερικούς μήνες υπήρξε έντονη φημολογία για προσθήκη κάποιας γυναίκας στην Wyatt Family η οποία θα ενσάρκωνε τον χαρακτήρα της "Sister Abigail".


Μάλιστα ένα όνομα το οποίο είχε κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο ήταν αυτό της Victoria ή αλλιώς Tara από τη θητεία της στο TNA. Μέχρι πρότινος δεν υπήρξε κάποια συνέχεια στο όλο θέμα, όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως υπάρχει η σκέψη να ενταχθεί στην "οικογένεια" μία γυναίκα η οποία θα σχετίζεται με τις αναφορές του Bray Wyatt για την "Sister Abigail".

Ο χαρακτήρας της θα έχει ιδιαίτερα σημαντικό λόγο στο group καθώς υποτίθεται πως εκείνη ασκεί επιρροή στον αρχηγό της Wyatt Family και σίγουρα η εμφάνιση της μπορεί να ανεβάσει την "οικογένεια" σε άλλο επίπεδο και πιθανότατα να δώσει ακόμη και τον μεγάλο τίτλο στον Bray Wyatt. 

Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι η εμφάνιση της "Sister Abigail" θα αποδυνάμωνε το μυστικιστικό και σκοτεινό ύφος της Wyatt Family. Σίγουρα πάντως η ύπαρξη μίας γυναίκας με τέτοια δυναμική θα αποτελούσε σημαντική προσθήκη και για την κατηγορία των Divas.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα δούμε τελικά την "Sister Abigail;" Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top