ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Smackdown 21/1/2016: Στο καναβάτσο και πάλι ο Reigns

Τελευταίο Smackdown λίγο πριν το σημαντικότερο Royal Rumble των τελευταίων ετών με τον Chris Jericho να ξεκινάει στο μικρόφωνο και να μιλά για το μεγάλο event μέχρι να τον διακόψουν οι New Day.Μετά από ένα σύντομο segment, θα φτάσουν στην αρένα οι αντίπαλοι των New Day στο Royal Rumble, οι Usos μαζί με τον Dolph Ziggler για να οδηγηθούμε στο πρώτο ματς του Smackdown.


Θα έχουμε λοιπόν 6 Man Tag Team ματς με τους New Day να μάχονται κόντρα στους Usos και στον Ziggler. Τη νίκη θα πάρουν οι faces με triple superkick(!) στον Xavier Woods.


Στη συνέχεια η Becky Lynch θα τεθεί αντιμέτωπη με την Alicia Fox, με την Brie Bella να παρακολουθεί από κοντά και την Charlotte με τον Ric Flair να πλαισιώνουν την ομάδα των σχολιαστών. Η Lynch θα στεφθεί και πάλι νικήτρια με το Disarmor.


Ακολούθησε το MizTV με τον Miz να μην προλαβαίνει να πει πολλά εξαιτίας της άμεσης παρέμβασης του Dean Ambrose. Ο Intercontinental Champion θα αναφερθεί στο Last Man Standing ματς και στον αντίπαλο του, Kevin Owens, με τον Καναδό να έρχεται και εκείνος για να τονίσει την εμμονή του για το Intercontinental Championship. Ο Miz θα επιτεθεί στον Ambrose, αλλά θα δεχτεί ένα μεγαλοπρεπέστατο Pop-up Powebomb από τον Owens, ενώ στο τέλος ο Ambrose θα τον «κεράσει» ένα Dirty Deeds και θα μετρήσει συμβολικά ως το 10, όπως πιστεύει ότι θα συμβεί στον αντίπαλο του στο Royal Rumble.


Μετά από λίγα τα φώτα «έσβησαν» για την είσοδο της Wyatt Family, καθώς ο Bray Wyatt αντιμετώπισε τον Ryback. Με την βοήθεια της «οικογένειας» ο Bray θα εκτελέσει το Sister Abigail στον Ryback και θα πάρει τη νίκη.


Πριν το main event είδαμε μία ακόμη ανούσια αναμέτρηση ανάμεσα σε Stardust και Titus O'Neil. Ο δεύτερος θα νικήσει μετά από το Clash of the Titus.

Στα backstage, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην Renee Young, ο Kalisto θα δεχτεί την επίθεση της League of Nations, λίγο πριν την είσοδο τους στο ρινγκ για τον αγώνα τους με τον Roman Reigns.


Στο main event του show λοιπόν, ο Roman Reigns θα βρεθεί και πάλι σε μειονεκτική θέση, καθώς θα βρεθεί μόνος του απέναντι και στα τέσσερα μέλη της League of Nations σε ένα 4 on 1 Handicap ματς. Ο Reigns θα νικήσει, αφού του επιτέθηκαν και οι τέσσερις αντίπαλοι του, οι Usos θα έρθουν στο ρινγκ για να τον βοηθήσουν. Ο Reigns θα καταφέρει να «ξαπλώσει» τους Rusev και Sheamus, μέχρι όμως να... αναλάβει δράση η Wyatt Family. Το show θα ολοκληρωθεί με τον Bray να εκτελεί ένα ακόμη Sister Abigail στον WWE World Heavywheight Champion.


Αποτελέσματα Smackdown 21/1/2016:
  • Οι Usos και Ziggler νίκησαν τους New Day
  • Η Becky Lynch επικράτησε της Alicia Fox
  • Ο Bray Wyatt επικράτησε του Ryback
  • Ο Titus O'Neil νίκησε τον Stardust
  • Ο Roman Reigns νίκησε την League of Nations με DQ σε 4 on 1 Handicap ματς

Δείτε εδώ το επεισόδιο του Smackdown:


Item Reviewed: Smackdown 21/1/2016: Στο καναβάτσο και πάλι ο Reigns Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top