ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Smackdown 7/1/2016: Το show του Ambrose

Το πρώτο Smackdown για το 2016 και το πρώτο επεισόδιο για το "μπλε" show που προβλήθηκε στο USA Network διεξήχθη στο Laredo του Texas. Σε ένα ακόμη Smackdown, ο Dean Ambrose βρέθηκε στο main event και ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους fans στον αγώνα του με τον εξίσου θεαματικό Kevin Owens.


Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τον John Cena να προκαλεί τον Alberto Del Rio σε αγώνα για το U.S Championship, με τον Μεξικανό πρωταθλητή όμως να αρνείται. Τελικά, γρήγορα πληροφορούμαστε ότι ο Del Rio θα αντιμετωπίσει τον Kalisto χωρίς όμως να διακυβεύεται ο τίτλος του.


Ο Del Rio υποτίμησε τον Kalisto και νόμιζε ότι θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον βραχύσωμο luchador, όμως το μέλος της ομάδας των Lucha Dragons κατάφερε να σημειώσει μία ακόμη μεγάλη έκπληξη, αντίστοιχη με εκείνη κόντρα στον Ryback τον Νοέμβριο. Μετά από προσπάθεια του Del Rio για να εκτελέσει το κλασικό του armbar, o Kalisto γύρισε την κίνηση σε ένα Frankensteiner και πήρε τη νίκη.


Στη συνέχεια είχαμε το Miz TV με τους New Day να εμφανίζονται πρώτοι στο show του The Miz. Σύντομα, τους διέκοψαν οι Ziggler, Goldust, Neville και R-Truth και έτσι οδηγηθήκαμε σε 8 Man Tag Team ματς. Οι Ziggler, Goldust, Neville και R-Truth επικράτησαν των Miz και New Day μετά από superkick του Ziggler στον Miz. Με την λήξη της αναμέτρησης ο Ziggler εκτέλεσε superkick στον R-Truth και έστειλε εκτός ρινγκ τον Goldust τονίζοντας ότι στο Royal Rumble ο καθένας πρέπει να κοιτάζει μόνο τον εαυτό του.


Για το Divas Championship η Charlotte έχοντας κοντά της τον Ric Flair υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της κόντρα στην Becky Lynch. Η Becky κατάφερε να οδηγήσει σε παραίτηση την πρωταθλήτρια με το Disarmor, όμως ο Flair τοποθέτησε το πόδι της Charlotte στο σκοινί σώζοντας έτσι τον τίτλο της κόρης του, η οποία ακολουθεί πιστά στα χνάρια του "Dirtiest Player in the Game".


Στο main event του πρώτου Smackdown για το έτος 2016 ο Dean Ambrose αντιμετώπισε τον Kevin Owens σε αγώνα για το Intercontinental Championship. Ο αγώνας δυστυχώς έληξε με double count out, μετά από "βουτιά" του Ambrose στον Owens εκτός ρινγκ, με την μάχη των δύο να συνεχίζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της αρένας. Τελικά οι δύο Superstars κατέληξαν ξαπλωμένοι πάνω σε τραπέζια.


Αποτελέσματα Smackdown 7/1/2016:
  • Ο Kalisto νίκησε τον Alberto Del Rio
  • Οι Ziggler, Goldust, Neville, R-Truth επικράτησαν των Miz και New Day
  • Η Charlotte επιβλήθηκε της Becky Lynch διατηρώντας τον τίτλο της
  • O αγώνας ανάμεσα σε Ambrose και Owens για το Intercontinental Championship έληξε με double count out
 http://watchwrestling.to/video/watch-wwe-smackdown-1716/

Item Reviewed: Smackdown 7/1/2016: Το show του Ambrose Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top