ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Stephanie McMahon: Προπονείται ενόψει της Wrestlemania

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ενημέρωσε η Stephanie McMahon ότι προπονείται για να είναι σε καλή σωματική κατάσταση ενόψει της Wrestlemania 32.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι η Stephanie ίσως αγωνιστεί σε κάποιο ματς στο μεγαλύτερο event στον χώρο του pro wrestling. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα, είχε κυκλοφορήσει το σενάριο για αγώνα της κόρης του Vince κόντρα στην Ronda Rousey του UFC. 

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάτι νεότερο και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα παραβρεθεί τελικά η Ronda στη Wrestlemania. Ακόμη πάντως κι αν συμβεί αυτό, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα αγωνιστεί κιόλας.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Stephanie McMahon: Προπονείται ενόψει της Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top