ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Steve Austin: «Θα πουλούσαμε πολλά εισιτήρια με τον CM Punk»

O "Stone Cold" Steve Austin βρέθηκε στο 100ο επεισόδιο της εκπομπής του Jim Ross, αποκάλυψε ότι θα έχει συμμετοχή στην Wrestlemania 32 και μίλησε εκτενώς για τον CM Punk, με το οποίο θα ήθελε να αγωνιστεί.


Διαβάστε εδώ τα όσα είχε να δηλώσει σχετικά με τον CM Punk:

"Νομίζω ότι εγώ και ο CM Punk μαζί θα πουλούσαμε πολλά εισιτήρια. Θα ήταν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα γιατί εκείνος είναι έξυπνος, έχει ψυχολογία και είναι καλός στο ρινγκ. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να διηγηθούμε μία καλή ιστορία μαζί".


Συνέχισε με τα εξής:

"Επίσης, είτε ήταν αυτός heel και εγώ face, είτε το αντίθετο ή ακόμα κι αν δεν υπήρχε κάποιος heel, το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου καλό. Εκείνος είναι και καλός heel, όπως εγώ, ενώ έχει και την "φλόγα" που χρειάζεται να έχει ένας face. Παράλληλα, είμαστε και οι δύο καλοί στο μικρόφωνο, επομένως υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για ένα σπουδαίο ματς".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Steve Austin: «Θα πουλούσαμε πολλά εισιτήρια με τον CM Punk» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top