ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Steve Austin: «Θα δώσω το παρών στη Wrestlemania»

Στο 100ο επεισόδιο της εκπομπής του Jim Ross με τίτλο "Ross Report", βρέθηκε ο Stone Cold Steve Austin, ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα ανάμεσα στα οποία η Wrestlemania και οι Superstars που άφησαν το NJPW για το WWE.


Ο Austin υπογράμμισε ότι σίγουρα θα συμμετάσχει στη Wrestlemania 32 προσθέτοντας ότι υπάρχουν κάποια σχέδια για τον ίδιο, χωρίς όμως να μπορεί ακόμη να τα αποκαλύψει.

Μιλώντας για τους AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Doc Gallows και Karl Anderson, δήλωσε αισιόδοξος για την επιτυχία τους στο WWE, αρκεί να είναι σωστό το booking τους από την εταιρία. Υποστήριξε πως οι τέσσερις stars πρέπει να εμφανιστούν μαζί σαν ομάδα, είτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα Bullet Club, είτε όχι. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι θα πετύχουν όσο έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όλα όσα τους έκαναν γνωστούς.

Αργότερα, ο "Texas Rattlesnake" αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, όπως τους πολλούς τραυματισμούς στο WWE και τον CM Punk.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Steve Austin: «Θα δώσω το παρών στη Wrestlemania» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top