ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Την εισαγωγή του Sting στο Hall of Fame ο Ric Flair

Ο Sting αποτελεί εδώ και 25 χρόνια μία από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στον χώρο του pro wrestling και απολύτως δικαιολογημένα οι άνθρωποι του WWE αποφάσισαν να τον εντάξουν στο Hall of Fame.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την ένταξη του Sting στο WWE Hall of Fame θα πραγματοποιήσει ο 2 φορές Hall of Famer Ric Flair.
Οι δυο τους έχουν γράψει ιστορία όπου κι αν έχουν βρεθεί και οι μάχες τους κυρίως στο WCW έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη των pro wrestling fans σε όλο τον κόσμο. 

Ο ίδιος ο Sting στο παρελθόν είχε τονίσει ότι θα ήθελε τον Ric Flair να τον εισαγάγει στο Hall of Fame, ενώ σίγουρα και για τον Ric Flair αυτό θα ήταν μεγάλη τιμή. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί σε λίγους μήνες, στην μεγάλη τελετή λίγο πριν την Wrestlemania 32.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Την εισαγωγή του Sting στο Hall of Fame ο Ric Flair Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top