ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Τα βρήκε η Sunny με την Vivid Entertainment

Όπως σας ενημερώσαμε τις προάλλες, η Sunny έβγαλε στο ''σφυρί'' το δαχτυλίδι της από την εισαγωγή της στο Hall of Fame του WWE.

Ο Steve Hirsch, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρίας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, Vivid Entertainment, εξέφρασε την επιθυμία του να διαθέσει 100.000 δολάρια προκειμένου να αγοράσει το δαχτυλίδι, ενώ ως αντάλλαγμα, πρότεινε στην 43χρονη Αμερικανίδα να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία. Ωστόσο, η Sunny, παρότι εμφανίστηκε θετική στο ενδεχόμενο να γυρίσει μια τέτοιου είδους ταινία, δεν φάνηκε να συγκινείται από την πρόταση του Hirsch, αφού το ποσό της αμοιβής της φάνηκε μικρό.

Απ' ό,τι φαίνεται όμως, το αφεντικό της Vivid αποφάσισε να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας, TMZ.com, η Sunny τα βρήκε σε όλα με την εταιρία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με πολύ μεγαλύτερες απολαβές. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, θα τιτλοφορείται ''Sunny side up: In Through the Backdoor''. Το trailer μάλιστα έχει ήδη δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Vivid. 

Item Reviewed: Τα βρήκε η Sunny με την Vivid Entertainment Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top