ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

The Miz: «Ο Rock μου έδωσε τις καλύτερες συμβουλές»

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του Allegedly with Theo Von & Matthew Cole Weiss, o Miz αναφέρθηκε σε διάσημους οι οποίοι είναι fans του WWE, αλλά και σε όσους τον βοήθησαν για να δημιουργήσει το gimmick του στο ρινγκ.


Σε ερώτηση για το ποιοι διάσημοι είναι fans του WWE:

"Οι Seth Green και Mark Wahlberg, τους έχω δει στα backstage αρκετές φορές, ενώ μεγάλος fan είναι και ο Arnold Schwarzenegger".

Στο επόμενο ερώτημα, σχετικά με το ποιοι διάσημοι ξεπέρασαν τις προσδοκίες του, ο Miz αναφέρθηκε στον Will Ferrell. Ο πρώην WWE Champion τόνισε πως ο Ferrell τον θυμήθηκε 6 χρόνια αφότου είχαν συνεργαστεί στην ταινία The Campaign, όταν προωθούσε το Get Hard με το WWE. 

Για τον Rock είπε:

"Συνάντησα τον Rock. Είχα την ευκαιρία να παλέψω μαζί του και θυμάμαι στην πρώτη μου ταινία όταν του έστειλα μήνυμα και εκείνος με πήρε τηλέφωνο και μου έδωσε τις καλύτερες συμβουλές".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: The Miz: «Ο Rock μου έδωσε τις καλύτερες συμβουλές» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top