ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

TNA: '' Είχαμε έρθει σε συμφωνία με τον AJ Styles ''

Ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ντεμπούτο του AJ Styles στο WWE μέσα στις επόμενες μέρες, το TNA απ' την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις φήμες που ήθελαν τον 38χρονο Αμερικανό να επιστρέφει στο promotion του Orlando.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, πριν από μερικούς μήνες ο Αμερικανός παλαιστής είχε έρθει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του TNA, ώστε να επιστρέψει στο promotion, φέρνοντας μαζί του μάλιστα τους Doc Gallows και Karl Anderson (σ.σ οι οποίοι επίσης φέρονται να τα έχουν βρει με το WWE). Ο Styles είχε μια κατ' ιδίαν συνάντηση με την Dixie Carter στο σπίτι της, όπου οι δυο τους έδωσαν τα χέρια.

Ωστόσο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ο Styles διέκοψε κάθε επαφή με το TNA, ενώ λίγο καιρό αργότερα ο δικηγόρος του ενημέρωσε τους ανθρώπους του promotion ότι ο πελάτης του μετάνιωσε και θέλει να ακυρώσει τη συμφωνία. 

Item Reviewed: TNA: '' Είχαμε έρθει σε συμφωνία με τον AJ Styles '' Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top