ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Νέα πρόταση του TNA στον Kurt Angle

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το συμβόλαιο του Kurt Angle με το TNA εκπνέει στις 31 Ιανουαρίου, και όπως έχει δηλώσει ο βετεράνος παλαιστής, δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με το promotion του Orlando, καθώς επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από τα ρινγκ. 

Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δημοσίευμα της ιστοσελίδας PWInsider.com, οι ιθύνοντες του TNA πρότειναν στον Angle να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, του οποίου οι όροι δεν θα υποχρεώνουν τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή να αγωνίζεται.

Αυτό σημαίνει ότι ο 46χρονος Αμερικανός θα συμμετέχει κανονικά στα shows και στα σενάρια του promotion, αλλά δεν θα παλεύει, κάτι που θα του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει στη pro wrestling επικαιρότητα, χωρίς όμως να διακινδυνεύει τη σωματική του ακεραιότητα. Εν ολίγοις, ο ρόλος του θα είναι παρόμοιος με αυτόν που είχε ο Hulk Hogan πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να λάβει μέρος σε κάποιον αγώνα, εφόσον το επιθυμήσει.

Προς το παρόν, οι παραπάνω πληροφορίες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, καθώς δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος από τους ανθρώπους του TNA, αλλά ούτε κι από τον ίδιο τον Angle. 

Item Reviewed: Νέα πρόταση του TNA στον Kurt Angle Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top