ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Total Divas 26/1/2016 : Η επανάσταση των divas

Στο δεύτερο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Total Divas αντικρίσαμε την αρχή του "divas revolution". Κύριο ρόλο στο επεισόδιο έπαιξαν η Nikki Bella, η Natalya και η Paige με την Alicia Fox οι οποίες βρέθηκαν σε αντιπαράθεση.

Μπορεί η "επανάσταση των divas" να έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο το Total Divas αυτή την εβδομάδα κυμάνθηκε σε ρυθμούς SummerSlam. Είδαμε αποσπάσματα από τον γυναικείο αγώνα του event, στον οποίο δε συμμετείχε η Natalya και η Summer Rae. Η Natalya είχε πάρει μία μικρή άδεια από τα σόου της εταιρίας για να σταθεί στο πλευρό του τραυματία συζύγου της, Tyson Kidd. Ωστόσο όταν επέστρεψε στα παρασκήνια ένιωσε αποκομμένη, αφού δεν της δόθηκε καθόλου προσοχή.


Η Nikki Bella γιόρτασε τα τρία χρόνια σχέσης της με τον πρώην WWE World Heavyweight πρωταθλητή, John Cena και συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο του γάμου και των παιδιών. Ο Cena της είπε πως την αγαπάει και πως προτίθεται να την παντρευτεί εάν αυτό θα την κάνει χαρούμενη, αλλά δεν άλλαξε γνώμη στο ότι δεν θέλει παιδιά. Η κουβέντα του αυτή προβλημάτισε την Nikki, η οποία μίλησε στην αδερφή και την μητέρα της για το θέμα. Επίσης είδαμε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα να περνάει από το μυαλό της η σχέση με τον Dolph Ziggler, ο οποίος στο επεισόδιο φάνηκε πολύ καλός με τα παιδιά.


Παράλληλα η Paige είχε σκοπό να φέρει μαζί της δύο φίλους σε ένα WWE event έτσι ώστε να βοηθήσουν στο make-up των divas. Η φίλη της, Alicia Fox, της είπε πως έμαθε από μία πηγή ότι υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν δεχτοί στο κτίριο τονίζοντας στην Βρετανίδα να μείνει μεταξύ τους. Η Paige όμως δεν την άκουσε, γεγονός που οδήγησε στον τσακωμό τους. Στο τέλος του επεισοδίου συζήτησαν το πρόβλημα.Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο παρακάτω :


Item Reviewed: Total Divas 26/1/2016 : Η επανάσταση των divas Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top