ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Το trash talking μεταξύ McGregor και Dos Anjos ξεκίνησε

Δεν πρόλαβε το UFC να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του Rafael Dos Anjos vs Conor McGregor στο UFC 197 και ο Conor McGregor άνοιξε το στόμα του για να κάνει επίθεση στον αντίπαλό του. Ο Dos Anjos δεν έμεινε άπραγος και έδωσε τη δική του απάντηση.


Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεγάλης αναμέτρησης, ο Ιρλανδός Featherweight Champion και διεκδικητής του Lightweight Championship χρησιμοποίησε τα social media για να επιτεθεί στον Βραζιλιάνο αντίπαλό του. Ο McGregor αποκάλεσε τον Dos Anjos προδότη προς το λαό της Βραζιλίας, λόγω της μετακόμισής του από την πατρίδα του στις ΗΠΑ το 2012.

Επίσης, ο "Notorious" αστειεύτηκε για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης του αγώνα λέγοντας πως άργησε να ανακοινωθεί επειδή δεν είχε τελειώσει ακόμα με την καταμέτρηση των χρημάτων που έβγαλε από το UFC 194.

Φυσικά ο Rafael Dos Anjos δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση του McGregor λέγοντας πως δεν έχει καμία λογική, αφού υπάρχουν αρκετοί Βραζιλιάνοι στις ΗΠΑ και πως άλλαξε βάση για το καλό της οικογένειάς του και της προπόνησής του.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στη φωτογραφία του McGregor πριν από λίγο καιρό που ήταν ταυτόχρονα κάτοχος δύο διαφορετικών ζωνών στο promotion Cage Warriors. Ο Lightweight Champion είπε πως το UFC δεν έχει καμία σχέση με τις ερασιτεχνικές ζώνες που κατείχε ο McGregor και πως το επίπεδο είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Το trash talking μεταξύ McGregor και Dos Anjos ξεκίνησε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top