ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Επιστρέφει η Trish Stratus;


Συνέντευξη για λογαριασμό της ιστοσελίδας Frontman.com, παραχώρησε πριν από μερικές μέρες η Hall of Famer, Trish Stratus. 


Η παλαίμαχος Diva του WWE μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της σχέδια, τις εμπειρίες που αποκόμισε από το πέρασμα της από το Tough Enough, όπου εκτέλεσε καθήκοντα εκπαιδεύτριας, αλλά και για την πορεία της στο promotion του Connecticut. Παράλληλα, η 40χρονη Καναδή εξέφρασε την επιθυμία της να δώσει ένα ακόμα τελευταίο ματς, έπειτα από σχετική ερώτηση που της τέθηκε.

'' Θα το ήθελα. Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση είμαι σε πολύ καλό επίπεδο και πέρα απ' αυτό, πιστεύω ότι το wrestling είναι σαν το ποδήλατο. Άπαξ και το μάθεις δεν το ξεχνάς ποτέ. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: '' Ποιος θα ήθελε να με δει να ξαναπαλεύω και να συμμετέχω σε κάποιο ματς ενεργά; '' Το θέμα είναι αν οι οπαδοί θέλουν να δουν κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως θα ήθελα να το ξανακάνω και νομίζω ότι είμαι σε θέση να ξαναμπώ στο ρινγκ. Θεωρώ ότι είναι μια πρόκληση για μένα. '' τόνισε χαρακτηριστικά η πρώην πρωταθλήτρια γυναικών του WWE.

Item Reviewed: Επιστρέφει η Trish Stratus; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top