ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

UFC 195: Κέρδισε άλλη μια ματσάρα ο Lawler

Σε έναν αγώνα που θα συγκαταλέγεται αναμφίβολα στις λίστες με τους καλύτερους της χρονιάς, ο Robbie Lawler κατάφερε να κερδίσει με πλειοψηφική απόφαση τον Carlos Condit και να παραμείνει Welterweight Champion. Ούτε ένα λεπτό δεν άντεξε με τον Stipe Miocic ο Andrei Arlovski στο co-main event.


Όπως και με τον Rory MacDonald, έτσι και με τον Carlos Condit ο Robbie Lawler έγινε μέρος ενός πολέμου από τον οποίο κατάφερε για άλλη μια φορά να επιβιώσει. Αυτή τη φορά, όμως, η ετυμηγορία των κριτών ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα με τους δύο από τους τρεις να δίνουν τη νίκη στον πρωταθλητή και μόνο τον ένα στον Condit, παρά το γεγονός ότι ο διεκδικητής υπερτερούσε σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες.

Μετά τον αγώνα και την ήττα του, ο Condit δήλωσε πως θα σκεφτεί ακόμα και την απόσυρση από την ενεργό δράση μετά από 13 χρόνια επαγγελματικής πορείας.

Στο co-main event μόνο ντέρμπι δεν είδαμε καθώς ο Stipe Miocic χρειάστηκε μόλις 54 δευτερόλεπτα για να κερδίσει με TKO τον Andrei Arlovski. Έτσι, έφτασε τις 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες του ενώ διέκοψε το σερί 6 νικών του Arlovski.

Άλλος ένας αγώνας της main card έληξε με πλειοψηφική απόφαση. Πρόκειται για τον αγώνα του Albert Tumenov με τον Lorenz Larkin, τον οποίο νίκησε ο πρώτος.

Οι άλλοι δύο αγώνες του κύριου προγράμματος έληξαν με υποταγή. Ο Brian Ortega την πέτυχε κόντρα στον Diego Brandao στο 1:37 του τρίτου γύρου και ο Abel Trujillo κόντρα στον Tony Sims στο 3:18 του πρώτου γύρου.

Αποτελέσματα UFC 195:

Main Card

- O Robbie Lawler κέρδισε τον Carlos Condit με πλειοψηφική απόφαση (παρέμεινε Welterweight Champion)
- O Stipe Miocic κέρδισε τον Andrei Arlovski με ΤΚΟ στο 0:54 του πρώτου γύρου
- Ο Albert Tumenov κέρδισε τον Lorenz Larkin με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Brian Ortega κέρδισε τον Diego Brandao με υποταγή στο 1:37 του τρίτου γύρου
- Ο Abel Trujillo κέρδισε τον Tony Sims στο 3:18 του πρώτου γύρου

Preliminary Card

- O Michael McDonald κέρδισε τον Masanori Kanehara με υποταγή στο 2:09 του δεύτερου γύρου
- Ο Alex Morono κέρδισε τον Kyle Noke με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Justine Kish κέρδισε την Nina Ansaroff με ομόφωνη απόφαση
- Ο Drew Dober κέρδισε τον Scott Holtzman με ομόφωνη απόφαση
- Ο Dustin Poirier κέρδισε τον Joseph Duffy με ομόφωνη απόφαση
- Ο Michinori Tanaka κέρδισε τον Joe Soto με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Sheldon Westcott κέρδισε τον Edgar Garcia με ΤΚΟ στο 3:12 του πρώτου γύρου

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC 195: Κέρδισε άλλη μια ματσάρα ο Lawler Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top