ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Ανακοινώθηκε γυναικείος αγώνας για το UFC Fight Night 84


Χθες τα ξημερώματα επισημοποιήθηκε από τους ιθύνοντες του UFC, ο γυναικείος αγώνας ανάμεσα στην Seo Hee Ham και Bec Rawlings.

Αυτή είναι η μοναδική γυναικεία αναμέτρηση για το UFC Fight Night 84 καθώς δεν έχει ακουστεί κάποιος άλλος γυναικείος αγώνας. Η Bec Rawlings έχοντας μονάχα μόνο μια εμφάνιση στο TUF:A Champion Will Be Crowned όπου και έχασε από την Tecia Torres θα τα βάλει με την Seo Hee Ham, η οποία έχει 16-6 στις MMA.

Όσον αφορά την εκδήλωση, θα λάβει χώρα στο κέντρο Brisbane Entertainment στην Αυστραλία στις 20 Μαρτίου. Το main event αναμένεται να είναι ο αγώνας του Mark Hunt με τον πρώην 2 φορές UFC Heavyweight πρωταθλητή.

Πρόγραμμα UFC Fight Night 84 (μέχρι στιγμής):

Heavyweight Mark Hunt vs. Frank Mir
Welterweight Neil Magny vs. Hector Lombard
Middleweight James Te-Huna vs. Steve Bossé
Welterweight Brendan O'Reilly vs. Alan Jouban
Middleweight Dan Kelly vs. Antônio Carlos Júnior
Women's Strawweight Bec Rawlings vs. Seohee Ham

Σπύρος Σιώρης

Η καταγωγή του είναι από την Ελλάδα και είναι φοιτητής σε IEK. Αφάνταστα κολλημένος με την Honda, το Pro Wrestling και τις MMA. Είναι μεγάλος υποστηρικτής των τριών παραπάνω και θα τα ακολουθεί συνεχώς. Ακολούθησέ τον στο: Twitter και Facebook

Item Reviewed: Ανακοινώθηκε γυναικείος αγώνας για το UFC Fight Night 84 Description: Rating: 5 Reviewed By: Σπύρος Σιώρης
Scroll to Top