ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Με πρώην UFC fighters σε οκτάδα στη Ρωσία ο Τόνυ Χριστοδούλου!

Η ανακοίνωση που μας είχε προϊδεάσει ότι θα κάνει ο Τόνυ Χριστοδούλου αποκαλύφθηκε. Ο πρώτος Έλληνας που μπήκε στο οκτάγωνο του UFC, θα συμμετάσχει σε τουρνουά στη Ρωσία, με το έπαθλο να είναι άκρως δελεαστικό.

Το τουρνουά θα έχει διάρκεια έξι μηνών και θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου. Ο νικητής θα πάρει 90.000 δολάρια, ενώ από το πρώτο παιχνίδι, όσοι πάρουν την νίκη, θα έχουν εξασφαλίσει ήδη 10.000 δολάρια.

Οι τρεις από τους οχτώ συμμετέχοντες προέρχονται από το UFC (μαζί με τον Τόνυ). Οι υπόλοιποι προέρχονται από την Βραζιλία (2), την Τσετσενία (1) και την Ρωσία (2).

Σαφώς, πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία για τον Τόνυ Χριστοδούλου να δείξει τις ικανότητες του σε ένα ελαφρώς κατώτερο επίπεδο και να χτυπήσει πιο δυναμικά τις πόρτες του UFC στο μέλλον.

Δείτε στιγμιότυπα από την καριέρα του Tony Christodoulou:


 https://www.youtube.com/watch?v=9mFEVhOziIs

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Με πρώην UFC fighters σε οκτάδα στη Ρωσία ο Τόνυ Χριστοδούλου! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top