ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Ελεύθερος και μακριά από το UFC ο Wanderlei Silva


Ο Wanderlei Silva είχε κατηγορήσει το UFC πως στήνει τους αγώνες και είχε ισχυριστεί πως αυτό μπορούσε και να το αποδείξει.

Ωστόσο, ο Silva δεν έφερε καμία απόδειξη στην επιφάνεια. Οι σχέσεις του με το κορυφαίο MMA promotion του κόσμου είχαν χαλάσει, ειδικότερα από τότε που αρνήθηκε να κάνει το αντι - ντόπινγκ τεστ, για να παίξει με τον Chael Sonnen.

Ο Silva ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε πει στο παρελθόν, που είχαν ως αποτέλεσμα την δυσφήμιση του promotion του Dana White και αφέθηκε ελεύθερος από την εταιρεία. Πλέον, είναι ανοιχτός στο να επιστρέψει στην δράση, όχι όμως, στην Βόρεια Αμερική, όπου έχει να λύσει κάποια προβλήματα, που είχαν προκύψει με την αθλητική επιτροπή.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ελεύθερος και μακριά από το UFC ο Wanderlei Silva Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top