ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Undertaker: Δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί μέσα στο 2016

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν σταθερά τους ιθύνοντες του WWE, αλλά και το WWE Universe είναι το φινάλε της καριέρας του Undertaker. O "Deadman" σε ηλικία 50 ετών πια, δεν έχει κάτι άλλο να αποδείξει και οι άνθρωποι της εταιρίας δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να έχει ο Taker κάποιον τραυματισμό, αντίστοιχο με εκείνον του Sting το 2015.


Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο Undertaker θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά την Wrestlemania 32, όμως απ'ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Άλλωστε, τον τελευταίο ένα χρόνο, ο Undertaker συμμετείχε σε περισσότερους αγώνες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι το οποίο δείχνει ότι διατηρείται ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση.

Τα σχέδια της εταιρίας ήθελαν τον Undetaker να αγωνίζεται κόντρα στον John Cena στο Dallas, όμως ο τραυματισμός του 15 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή άλλαξε τα δεδομένα. Ωστόσο, την αναμέτρηση αυτή ίσως την δούμε στην Wrestlemania 33, όπου τότε ίσως ο Undertaker αποφασίσει να κρεμάσει τις... μπότες του. Πάντως λογικά στην φετινή Wrestlemania ο αντίπαλος του θα είναι ο Braun Strowman, εκτός αν βέβαια το WWE έχει κάποιον άσσο κρυμμένο στο μανίκι του.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Undertaker: Δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί μέσα στο 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top