ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Wilder vs Szpilka: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Deontay Wilder

Τα knockout έχουν γίνει συνήθεια για τον Deontay Wilder, ο οποίος πέτυχε άλλο ένα κόντρα στον Artur Szpilka για να παραμείνει WBC Heavyweight Champion. Ξεκίνησε κόντρα με τον Tyson Fury μετά την αναμέτρηση.

Ο εντυπωσιακός boxer πέτυχε το 35ο του knockout σε 36 επαγγελματικούς αγώνες χωρίς να έχει ούτε μια ήττα στο ενεργητικό του. Η νίκη ήρθε με μια δεξιά γροθιά στο 2:24 του ένατου γύρου που είχε σαν αποτέλεσμα ο Artur Szpilka να αποχωρήσει με φορείο. Αυτή ήταν η δεύτερη υπεράσπιση του τίτλου από τον Wilder.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυριών για τη νίκη, εμφανίστηκε ο Tyson Fury, ο οποίος άρπαξε το μικρόφωνο από τον παρουσιαστή και έκανε το γνωστό του trash talking, ενώ σε ένα σημείο πέταξε το σακάκι του και έκανε το γύρο του ρινγκ σαν τον Ric Flair. O Wilder του είπε ότι εδώ δεν είναι WWE και θα τον διαλύσει όταν βρεθούν στο ρινγκ.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Wilder vs Szpilka: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Deontay Wilder Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top