ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Σε τετράδα της WKN στη Σλοβακία ο Γιούρι Μαυρόγιαννης

Μια νέα πρόκληση ανοίγεται μπροστά στον Γιούρι Μαυρόγιαννη, ο οποίος καλείται να ταξιδέψει στην Σλοβακία για να δώσει ορισμένους δυνατούς αγώνες.

Ο αθλητής του Γιώργου Γιδάκου, Γιούρι Μαυρόγιαννης έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί κόντρα σε αρκετά δύσκολους αντιπάλους, τους οποίους ο ίδιος καλείται να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει δυνατά ονόματα της βαριάς κατηγορίας.


Αναλυτικότερα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 20 Φεβρουαρίου στην Σλοβακία και ο Γιούρι Μαυρόγιαννης θα αντιμετωπίσει μεγάλα ονόματα της βαριάς κατηρογίας, όπως οι Pacas, George και Mozny. Όλοι μας ευχόμαστε ότι καλύτερο στον συγκεκριμένο αθλητή.

Μπορείτε να δείτε και την αφίσα:

 

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σε τετράδα της WKN στη Σλοβακία ο Γιούρι Μαυρόγιαννης Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top