ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

WM 32: Χωρίς αντίπαλο Taker - Lesnar, HHH vs Reigns, εκτός ο Rock!

Τα σενάρια του WWE για την WrestleMania 32 έχουν αλλάξει ποικίλες φορές, καθώς κάθε μήνα κάποιος κορυφαίος παλαιστής της εταιρείας τραυματιζόταν. Παρόλο που το Road to WrestleMania θα ξεκινήσει σε δέκα μέρες, οι σεναριογράφοι δεν έχουν καταλήξει στα main events του κορυφαίου pay per view της χρονιάς.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer, ο Rock δεν θα αγωνιστεί στην ερχόμενη WM. Ωστόσο, θα δώσει κανονικά το παρών, όπως έχει ανακοινώσει ήδη το WWE.

Από την άλλη, ο Triple H θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns στο main event της WrestleMania 32 (και όχι στο Fastlane 2016 όπως είχε ακουστεί).

Χωρίς αντίπαλο έχουν μείνει οι Brock Lesnar και Undertaker. Ο Taker θα παίξει με τον John Cena στο «Battle of Legends», μόνο εάν ο τελευταίος προλάβει να γυρίσει στην ώρα του.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: WM 32: Χωρίς αντίπαλο Taker - Lesnar, HHH vs Reigns, εκτός ο Rock! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top