ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Ολοκληρώνεται το World Title Series την ερχόμενη Τρίτη


Δύο τίτλοι πρόκειται να διακυβευτούν στο επερχόμενο επεισόδιο του Impact που θα μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Τρίτη μέσω της συχνότητας του POP, καθώς ο κάτοχος του King of the Mountain championship, Bobby Roode, θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του, χωρίς όμως να γνωρίζει τον αντίπαλο του, ενώ μέσα στο ίδιο βράδυ πρόκειται να στεφθεί και ο νέος πρωταθλητής του TNA. 


Ο μαραθώνιος του τουρνουά World Title Series που θα καθορίσει τον νέο κάτοχο του TNA World Heavyweight championship φτάνει στο τέλος του, αφού στο προσεχές επεισόδιο του Impact θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί και εν συνεχεία ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Ethan Carter 3, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον επιβλητικό, Bobby Lashley, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα δούμε τον Matt Hardy να βρίσκει απέναντι του τον Eric Young. Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό, με φόντο τον κορυφαίο τίτλο του promotion.

Item Reviewed: Ολοκληρώνεται το World Title Series την ερχόμενη Τρίτη Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top