ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Wrestlemania 32: Reigns εναντίον Rock;


Λίγες εβδομάδες πριν το Royal Rumble 2016 ο Dwayne "The Rock" Johnson εξακολουθεί να τονίζει μέσω Twitter πως ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη για τους fans στην Wrestlemania 32 στο Dallas.


Και ενώ εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του στο μεγαλύτερο event της χρονιάς, μία νέα φήμη κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με αυτή, υπάρχει πιθανότητα να δούμε στην Wrestlemania τον The Rock σε αγώνα εναντίον του Roman Reigns και μάλιστα για το WWE World Heavywheight Championship.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το WWE έχει αιφνιδιάσει το κοινό του, ειδικά με την κατάκτηση του τίτλου από τον Reigns στο Monday Night RAW και έτσι τώρα όλα μοιάζουν πιθανά. Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να χάσει τον τίτλο στο αποψινό (4/1/2016) RAW από τον Sheamus, καθώς διαιτητής του αγώνα είναι ο Vince McMahon. 

Ωστόσο, αν οι ιθύνοντες του WWE πράγματι σχεδιάζουν αγώνα Reigns-Rock στην Wrestlemania, τότε ο Rock αυτόματα γίνεται φαβορί για την κατάκτηση του Royal Rumble. Εξάλλου, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό push κάποιου άλλου Superstar που να προμηνύει νίκη του στο μεγάλο event.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Wrestlemania 32: Reigns εναντίον Rock; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top