ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ποια τα αρχικά πλάνα του WWE για τον AJ Styles;

Η αποχώρηση του AJ Styles καθώς και των υπόλοιπων παλαιστών από το NJPW για το WWE αποτελεί το πιο καυτό θέμα συζήτησης για τους wrestling fans σε όλο τον κόσμο.


Οι ιθύνοντες του WWE προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφές τις διαπραγματεύσεις τους με τους Superstars του New Japan Pro Wrestling, όμως προφανώς απέτυχαν. Πριν μαθευτεί η έλευση του AJ στην μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο του pro wrestling, οι άνθρωποι του WWE στόχευαν σε εμφάνιση του "Mr TNA" στο Royal Rumble.

Στόχος τους ήταν να σοκάρουν το κοινό με μία πραγματική έκπληξη, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μυστικές τις συζητήσεις που είχαν με τον Styles. Ωστόσο, είναι ακόμη πιθανό το σενάριο της παρουσίας του AJ στο Royal Rumble ματς, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι είναι για το WWE World Heavywheight Championship.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια τα αρχικά πλάνα του WWE για τον AJ Styles; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top